diumenge, 25 d’octubre del 2009

Estava verd.

Sense prèvies, deixo enllaçat el vídeo de l'intent de 4 de 9 sense folre dels Castellers de Vilafranca a Sitges.




Com diuen els que hi entenen, un castell no és un bon intent si no li col·loques l'acotxador. Seguint aquesta frase memorable, els verds ahir en van quedar molt lluny. Massa. Tant de bo no hagin pres mal (sembla que no) i puguin demostrar que el tenen millor que els tres intents que vam veure ahir (els dos que van haver de desmuntar no es van arribar a col·locar els sisens).

La resta de comentaris al respecte, me'ls guardo. Valoreu-ho vosaltres mateixos. Només espero que la caiguda no els condicioni la Diada de Tots Sants. Per cert, des d'aquí felicito als Castellers de Sants per la primera catedral descarregada i a la Jove de Sitges per la bona actuació que van fer.

(Vídeo fet per en Ferran Galan)

3 comentaris:

Frikilandi ha dit...

Ostia alba, no en perdones ni una! actualitzes el blog per atacar....aix...

Alba Galan i Garcia ha dit...

Aiii, com et toca la fibra aquest intent, eh? jejeje. Vaig anar a Sitges única i exclusivament per aquest intent anunciat. La veritat és que em va decepcionar bastant... Si no hagués estat verd, crec que hagués dit el mateix.

De dissabte potser que ens quedem amb l'empat contra el Sevilla (si et sembla), no? ;)

Per cert, suposo que ahir volies notícies de Girona, veritat? Bé, ens veiem diumenge a Vilafranca.

Salut!

Alba.

Frikilandi ha dit...

de dissabte ens quedem amb una altra tripleta de 8 i pd6 !!! ja donava per bo l'empat , però no el carregat al 4d9. Si, em toca la fibra noia , ets una capgrossa dolenta!